Brannimpregnering

Vi tilbyr det bredeste sortimentet av brannbeskyttet tre til interiør- og eksteriørbruk i Europa gjennom vårt samarbeid med Woodsafe Timber Protection AB. Woodsafe leverer markedets ledende brannimpregneringssystem og har unik kompetanse innen forbedring av trematerialers egenskaper mot brann.

Les om vår brannbeskyttelse
Se våre sertifiseringer

Brannbeskyttelse

Brannimpregnering av Woodifys produkter foregår ved Woodsafe Timber Protection AB i Sverige. Woodsafe leverer markedets ledende brannimpregneringssystem og har unik kompetanse innen forbedring av trematerialers egenskaper mot brann. Vi har lang erfaring og besitter høy kompetanse innenfor både brannbeskyttelse av tre og trematerialer.

Se video

Slik foregår brannimpregnering av tre

Brannsikring på cellenivvå
Woodsafes teknologi for å forbedre treets egenskaper mot brann skjer gjennom industriell prosess med vakuum- og trykkimpregnering. Etter at materialer er utsatt for vakuum, tilføres brannbeskyttelsesvæsken under trykk, og etter nedtørking forblir brannbeskyttelsen inne i treverkets cellestruktur. Gjennom prosessen modifiseres treverkets egenskaper på cellenivå dypt inn i treverket.

Les mer hos WoodSafe

CE-sertifisert produksjon

Produksjonen av brannimpregnert tre foregår i Sverige. Hele prosessen er CE-sertifisert og kontrollert av akkreditert uavhengig tredjepart (RISE 0402).

Langtidsbestandig brannbeskyttelse

Langtidsbestandige egenskaper mot brann iht. EN 16755 EXT DRF.

Gir ingen korrosjon

Brannbeskyttelsesmidlet medfører ingen nedbrytning av innfestingsmateriale eller lim.