Vi er Woodify.

Woodify utvikler og leverer brannbeskyttet tre og kryssfinér med forskjellig grad av foredling for bruk i inne- og utemiljø. Våre kunder er i all hovedsak prosjekt- og industrikunder, samt byggevarehandelen.

Heltre og kryssfinér

Vårt sortiment av heltre og kryssfinér omfatter utvendig kledning, innvendig panel spiler, og interiørfinér. Alle våre treprodukter overflatebehandles industrielt, og kan også leveres brannimpregnert.

Bredt sortiment

Vi tilbyr brannbeskyttet tre for bruk i bruksområder der hvor det tradisjonelt sett blir benyttet alternativer til tre. Dette gjør det mulig å foreta bærekraftig materialvalg selv der hvor det stilles høye krav til materialenes egenskaper mot brann.

Brannbeskyttelse

Brannimpregnering av Woodifys produkter foregår ved Woodsafe Timber Protection AB i Sverige. Woodsafe leverer markedets ledende brannimpregneringssystem og har unik kompetanse innen forbedring av trematerialers egenskaper mot brann. Vi har lang erfaring og besitter høy kompetanse innenfor både brannbeskyttelse av tre og trematerialer.

Kunden i førersetet

I vår produksjon benyttes utelukkende materialer av høy kvalitet, hvor kundens ønsker er i hovedfokus. Vårt produktsortiment av tre og finér er bredt, og vi er tilpasningsdyktige og fleksible med tanke på format, profiler og utførelse. Vi tilbyr alt fra standard dimensjoner til skreddersydde løsninger og ferdige moduler.